Ambachtelijk verlijmde eiken tafelbladen bij EIKENvakman.nl

Een eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl wordt altijd – op bestelling – speciaal voor u op maat gemaakt. Bij EIKENvakman.nl vindt u een topcollectie eiken tafelbladen in diverse eikenhout soorten, afwerkingen, diktes en vormen. Maar voor welk tafelblad u ook kiest, wij staan garant voor een eiken tafelblad van topkwaliteit. We krijgen vaak vragen van onze klanten die betrekking hebben op het ‘maakproces’ van onze tafelbladen. Vandaar dat we dit graag voor u toelichten.

Ambachtelijke eiken tafelbladen.

Voor welk eiken tafelblad u uiteindelijk ook kiest, bij EIKENvakman.nl bent u verzekerd van een tafelblad vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout, ambachtelijk verlijmd en zorgvuldig bewerkt en afgewerkt door ervaren houtbewerkers, met oog voor detail en liefde voor het vak! Allereerst wordt er alleen maar gebruik gemaakt van kunstmatig gedroogd (kd) eikenhout met een vochtpercentage van circa 8 – 12%. Dit vochtpercentage is ideaal geschikt voor binnen gebruik, wel zo prettig bij een eiken tafelblad uiteraard! Onze tafelbladen worden ambachtelijk verlijmd. Na het lijmen krijgen deze de tijd om even ‘te rusten’. Dit wordt gedaan zodat het vocht (dat in het hout trekt tijdens het lijmen) weer uit het eikenhout kan trekken. Vervolgens wordt het tafelblad als geheel nogmaals geschaafd en geschuurd (finish). Zo kunt u het tafelblad direct voorzien van een olie of lak naar wens!

Wij combineren topkwaliteit eiken tafelbladen met het gemak & eenvoud van online bestellen, waarbij we garant staan voor een scherpe prijs en een snelle levertijd, wel zo prettig!