Blauwe steen vensterbank op maat bij COMPOSIETvakman.be

blauwe steen / arduin vensterbank van COMPOSIETvakman.be

Een prachtige blauwe steen / arduin vensterbank van COMPOSIETvakman.be bestelt u eenvoudig & voordelig online. Met blauwsteen venstertablet kiest u voor een sfeervolle natuursteen, met een natuurlijke uitstraling & een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint van (licht) gezoet blauwe steen, of de antraciet kleurtint van donkergezoet arduin, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal voor een scherpe (online) prijs. Uw vensterbank wordt altijd – door onze ervaren vakmannen – zorgvuldig op maat gezaagd & secuur afgewerkt in eigen natuursteen zagerij. Altijd een passende venstertablet bij COMPOSIETvakman.be! 

Maatwerk in eigen beheer. 


Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen realiseren wij uw vensterbank altijd op maat. Met alles in eigen beheer kunnen wij een zorgvuldige bewerking garanderen, maar vooral ook uw maatwerk vensterbank snel & voordelig leveren. 

Op de product detailpagina van alle venstertabletten bij COMPOSIETvakman kunt u de gewenste afmeting invoeren (in cm), de gewenste zaagsnede selecteren en de juiste afwerking van de zijkanten kiezen. De exacte prijs van uw vensterbank op maat wordt direct berekend en getoond, wel zo prettig!

blauwe steen / arduin vensterbank van COMPOSIETvakman.be

Of toch een ‘arduin look’ vensterbank van composiet?

Blauwsteen / arduin blijft een natuurlijk product dat – t.o.v. composiet – wat (kras)gevoeliger is & periodiek onderhoud benodigd. Bent u gek op de levendige & natuurlijke uitstraling van donkergezoet arduin, maar op zoek naar de praktische voordelen van composiet, dan bieden wij de oplossing! De prachtige ‘look’ van Belgisch blauwsteen is zo veelgevraagd dat dit een van de meest populaire ‘kleuren’ is binnen onze collectie composiet. De arduin look van marmercomposiet is een stuk voordeliger & de blauwe steen imitatie van kwartscomposiet is extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk & kras- & slijtvast. U kunt de sfeervolle arduin look dus combineren met de specifieke composiet voordelen die u belangrijk vindt, zeker het vermelden (en het overwegen) waard!