De uitstraling van je slaapkamer

dekbedovertrek van smulderstextiel.be

Men onderschat vaak wat een dekbedovertrek op je bed voor effect heeft in de slaapkamer, heb je een romantische slaapkamer en doe je een knalgeel overtrek op je bed is de romantiek direct ver te zoeken. Gelukkig heb je een dekbedovertrek van smulderstextiel.be in veel verschillende thema’s en soorten, van dieren tot planten, van romantiek tot modern, van zachte tinten tot felle kleuren. Een ding hebben ze allemaal gemeen dat is de perfecte kwaliteit om een goede nachtrust te hebben.

dekbedovertrek van smulderstextiel.be

Kijk meer dan naar de kleur

Vaak wanneer een dekbedovertrek nodig is wordt er naar de kleur of het design gekeken, maar het materiaal is minstens zo belangrijk. Je kunt een prachtig overtrek hebben, als je er niet comfortabel onder ligt heb je er nog niet heel veel aan. Gelukkig heb je een dekbedovertrek van smulderstextiel.be in verschillende materialen, op deze manier heb je nog meer keus om een dekbed te kiezen waaronder je lekker slaapt. Of dit nu van zacht flanel is, katoen of een luxe uitstraling met satijn.

Langer dekbed

Een normale lengtemaat voor een dekbed is 2 meter, toch zijn er ook dekbedden welke 2,20 m zijn. Specifieke dekbedovertrekken van deze maat zijn er niet, wel kun je een dekbedovertrek van smulderstextiel.be kopen met een dubbele instopstrook. De opening aan het voeteneind maakt het mogelijk om er een extra lang dekbed in te doen, het is wel goed erop te letten of jouw overtrek hierover beschikt. Niet ieder dekbedovertrek beschikt namelijk over de strook, op de verpakking staat het ook vermeldt.