Een ‘doorlopende’ INOX trapleuning, wat zijn de mogelijkheden?

INOX trapleuning

U ziet het steeds vaker, een trapleuning in een geheel, oftewel doorlopend. Naast het feit dat een doorlopend geheel ‘rust’ creeert ten opzichte van meerdere separate leuningen is het ook ideaal voor het realiseren van een stijlvolle en moderne look. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te realiseren, waarbij u in principe de keuze heeft uit diverse leuningen die op maat (op locatie) gelast worden of uit gebruik van bochten – tussenstukken. Deze laatste is de meest gekozen optie, vooral met het oog op prijs en de mogelijkheid om het plaatsen in eigen beheer uit te voeren, maar dichtgelast is natuurlijk wel net die extra wow factor.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

INOXvakman

In het geval u kiest voor tussenbochten is er in het geval van een ‘standaard trapleuning opstelling’ bijna altijd een variabele tussenbocht nodig. Op INOXvakman.be vindt u deze tussenbocht binnen de categorie accessoires onder de noemer ‘INOX bocht variabel 0 – 70 graden’. Deze bocht kan relatief eenvoudig aangebracht worden met de INOX leuningen, het enige wat hierbij belangrijk is ,is het gebruik van de juiste lijm (dit kunt u ook bij ons afnemen). In het geval u zelf een beetje handig bent kunt u de leuning goed inmeten en alle materialen (leuningen, bochten en lijm) direct online bestellen en de montage zelf uitvoeren. Hierbij adviseren wij altijd om de maten van de leuning ruim aan te houden, waarbij wij de materialen bijleveren om de leuningen zelf perfect op maat te zagen. Ook is het mogelijk dat onze vakkundige werknemers de leuning op maat plaatsen. Hierbij hanteren wij dezelfde werkwijze, oftewel ruimere maten en op locatie perfect op maat zagen en perfect passend aanbrengen.

 

Indien u voor de perfecte naadloze afwerking kiest met lassen is montage op locatie noodzakelijk. Of u moet zelf een lasser zijn met de nodige ervaring en materialen natuurlijk. Is dit gewenst, dan kunt u het beste de ruwe maten plus enkele afbeeldingen van de huidige situatie doorsturen per e-mail. Geef hierbij duidelijk aan welke leuning en welke leuningdragers en uiteraard ook de gewenste afwerking van de uiteinden, dan ontvangt u van ons op korte termijn een gericht prijsvoorstel! Altijd een passende INOX trapleuning op maat bij INOXvakman.be.