Een schutting bestellen? Doe dit op Schutting33.nl!

Online schuttingen bij Schutting33.nl

Wilt u een schutting bestellen? Ga online schuttingen bij Schutting33.nl bestellen. U kunt bij Schutting33.nl eenvoudig en snel online een prijs berekenen door 9 stappen in te vullen. Voordat u het weet, heeft u een schutting op maat samengesteld en kunt u gaan bestellen. In de eerste stap geeft u het formaat van de schutting op, vervolgens in de andere 8 stappen kiest u voor opties, accessoires en kleuren. Wacht niet langer, bezoek de webwinkel van Schutting33.nl of kies ervoor om om de showtuin in Venlo (Nederland) te bezoeken. 

Topkwaliteit

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Met de schutting scheidt u uw erf af. Een schutting kunt u, afhankelijke van het type schutting, gemakkelijk zelf plaatsen. Bepaal altijd vooraf welke type schutting u wilt toepassen en welke afmetingen (lengte x hoogte) de schutting uiteindelijk zal krijgen. Er komt dus het een en ander bij kijken als u een schutting wilt bestellen en gaat plaatsen. Waar komt de schutting precies? Welk materiaal gebruik u voor de schutting? Kortom; laat u vooraf goed informeren over de diversiteit en voor- en nadelen van een schutting.

Betonplaten

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.