Lichtkoepels van topkwaliteit bestel je eenvoudig online op licht-koepels.be

Lichtkoepels

Bij de lichtkoepel specialist van België bestel je gemakkelijk dakkoepels van topmerken. De webwinkel biedt een zeer groot assortiment aan. Naast de koepels zelf kun je hier ook terecht voor alle benodigde onderdelen of zelf een set samenstellen. Hiervoor moet je wel enige kennis hebben van de verschillende mogelijkheden. De experts van de webwinkel helpen je hier graag bij. Kom je er met behulp van de uitgebreide informatie op de website nog niet uit? Dan kan je altijd contact opnemen met een van de medewerkers voor advies op maat.

logo-topkoepel

De beste lichtkoepels voor de laagste prijs

Bij de lichtkoepel specialist staat kwaliteit voorop. Alle aangeboden producten op licht-koepels.be zijn uitvoerig getest en voldoen aan de geldende normen en eisen. Alle koepels hebben een garantie van maar liefst tien jaar. Deze producten worden ook nog eens altijd voor de laagste prijs aangeboden. Vind je een van de producten voor een lagere prijs? Dan ontvang je het verschil plus 10 procent korting op het product.

lichtkoepel_dakbetreding

Voorkom inbraken via een dakkoepel

Bij alle openingen van huizen en gebouwen moet aandacht besteed worden aan de inbraakveiligheid, zo ook bij dakkoepels. Om deze reden hebben alle lichtkoepels op Licht-koepels.be een inbraakvoorkomend bevestigingssysteem. Deze is gemaakt van hoog slagvast polycarbonaat en voorzien van een antidiefstalzekering. Komt de koepel op een inbraakgevoelige plek te hangen dan is het verstandig een sterk materiaal te kiezen zoals polycarbonaat. Ook is het mogelijk een extra anti-inbraakrooster te bestellen in de webwinkel.