Een raamdorpel van Belgisch hardsteen, voor een sfeervolle gevel!

raamdorpel

Met een raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt u voor een ‘stijlvolle touch’. Een prachtige raamdorpel, ook wel buiten vensterbank en raam onderdorpel genoemd, van Belgisch hardsteen zorgt voor een mooie, natuurlijke & levendige uitstraling, maar ook voor een authentieke en stijlvolle uitstraling. Onze hardsteen dorpels betreffen (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen. Met die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen en mooie accenten en tekeningen (fossielen en witte aderen) een meerwaarde voor iedere gevel! De gezoete afwerking is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen die zorgt voor optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zorgt deze bewerking voor die kenmerkende ‘matte schijn’ van Belgisch hardsteen.

NATUURSTEENvakman

 

Heeft u de keuze gemaakt voor een raamdorpel van Belgisch hardsteen, dan moet u zeker eens een kijkje nemen op onze website! Hardstenen Raamdorpel kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit materiaal, met zorg op maat vervaardigd, voordelig, snel in huis & altijd van topkwaliteit echt Belgisch hardsteen!  Onderstaand vindt u nog wat extra informatie over Belgisch hardsteen.

 

Meer informatie over Belgisch hardsteen (arduin).

Hardsteen is de algemene noemer voor een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze natuursteen soort betreft een afzettingsgesteente en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele insluitingen, oftewel diertjes met een kalkskelet. Deze zijn soms zichtbaar aan het oppervlakte, wat zorgt voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling. Bij NATUURSTEENvakman zijn alle hardsteen raamdorpels vervaardigd uit topkwaliteit Belgisch hardsteen. België is een grote leverancier van hardsteen dat met name in de Ardennen gewonnen wordt. De raamdorpels van NATUURSTEENvakman.nl betreffen ‘gezoet Belgisch hardsteen’ . Zoeten zorgt voor een glad oppervlak en een matte glans, maar vooral ook een optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zijn onze raamdorpels ‘(licht / blauw) gezoet’. Deze afwerking zorgt voor die kenmerkende blauwgrijze tint van authentiek hardsteen.