Tip: Different Doors is expert in het fabriceren van een verticale sectionaalpoort

53Op dit blog hoop ik je natuurlijk van enkele goede woningtips te kunnen voorzien, dat is ook de gehele reden dat ik deze website gestart ben. In mijn opleiding kom ik vele dingen tegen die handig blijken te zijn, ik heb een basis aan concrete kennis waar ik mensen in mijn eigen kring al dikwijls mee heb kunnen helpen – en wie weet zijn er wel meer mensen die iets aan mijn tips hebben, zoals jullie lezers.

Functie en charmante uitstraling op een lijn

60Laat me beginnen met een recente ervaring die ik had. Ik adviseerde mijn tante en oom met betrekking tot een garagepoort die zij wilden hebben, ze betrokken me in het proces aangezien zij wel weten dat ik een relevante studie volg op dit terrein. Jammer genoeg ben ik nog lang niet zo ver om ze zelf bij te kunnen staan in de architectuur van een poort als dit, maar wel wist ik ze natuurlijk ’s lands beste bedrijf aan te raden. Different Doors heeft zich gespecialiseerd in de vele aspecten van garagepoorten en bedrijfsdeuren die er zijn en het wordt gerekend tot de absolute top in dit segment. Ik bracht mijn tante en oom in contact met Different Doors om door hen een verticale sectionaalpoort te laten ontwerpen en uitvoeren. Toegevoegd in dit bericht dan ook enkele foto’s van de uiteindelijke resultaten van deze exercitie, een heel geslaagde, als je het mij vraagt! Mijn tante en oom zijn bovendien bijzonder tevreden, niet alleen over de functie en de goede werking ervan maar ook vanwege de charmante uitstraling die deze poort hun garage heeft gegeven.

28Tip: zelf ook op zoek naar een firma op dit terrein, neem dan eens een kijkje op Different Doors – verticale sectionaalpoort